25 Kasım 2011 Cuma

Tanıtım Desteği


Kapsamı: İşletmelerin; işletmelerini ve ürünlerini, özellikle yurtdışında tanıtmaları için gerçekleştirecekleri faaliyetlerine %50 oranında  destek verilmektedir.
Kimler Yararlanabilir?KOBİ tanımı kapsamında yer alan ve imalat sanayinde faaliyet gösteren işletmeler  
Destek Oranı ve Üst Limiti:
Tanıtım Desteği kapsamında değerlendirilecek olan Broşür, Katalog ve Etiket Baskılı Bandrollü CD’nin en az aşağıdaki kriterlere sahip olması gerekmektedir;
  • Broşür: En az 2 sayfa, isteğe bağlı kırımlı, renkli baskılı; içeriğinde yararlanıcının unvanı, logosu, adresi, telefon ve faks numaralarının varsa internet ve e-posta adresinin, Yararlanıcının iştigal konusu hakkında özet bilginin olması, basım tarihi ve Tedarikçinin adının bulunması gerekmektedir.
  • Katalog: En az 8 sayfa, 4 renk baskılı içeriğinde Yararlanıcının tanıtım bilgileri, detaylı ürün bilgileri, logosu, adresi, telefon ve faks numaralarının varsa internet ve e-posta adresinin olması, basım tarihi ve Tedarikçinin adının bulunması gerekmektedir.
  • Etiket Baskılı Bandrollü CD: Yararlanıcının tanıtım bilgileri, detaylı ürün bilgileri ve tanıtım filmi, çekimli, müzikli ve seslendirilmiş, en az 90 saniyelik film, yararlanıcı logosu, adresi, telefon ve faks numaralarının, e-posta adresinin, varsa internet adresinin olması, ana sayfalarında hazırlanış tarihi bulunan, etiket baskılı ve interaktif olması gerekmektedir.
  • Broşür, ürün katalogu giderleri için üst limit 3.000TL
  • Etiket baskılı bandrollü CD giderleri için üst limit 4.000TL
  • KOSGEB tarafından işletilen ve www.kobinet.org.tr adresinde yayınlanan KOBİNET e-ticaret portalında ücretsiz olarak yararlanıcının web sayfası verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder